LUNCHMENU

Wij lichten ons lunchmenu graag toe

VOORGERECHT
HOOFDGERECHT
ZOETE AFSLUITER

Nobilis lunch menu • 39 euro
Verkrijgbaar in vegetarische variant
het lunchmenu wordt niet op zondag geserveerd

MENU

Gravad Lax “Zalm” • zure Room • Waterkers

* Ravioli • Pulled Pork • saus met Citroentijm

** Zeebaars • Prei • Kruidensaus

*** Kwartel • Chiconettes • Muskaatdruif

Boerderijhert • Crème Pastinaak • Spruitjes • Honingmosterdsaus

Dulce de Leche • Banaan • Ijs

drie gangen menu • 52 euro
* vier gangen menu • 65 euro
** vijf gangen menu • 75 euro
*** zes gangen menu • 85 euro

kaas ipv dessert • + 8 euro

Verkrijgbaar in vegetarische variant

Liever menu met enkel vlees of enkel vis, geen probleem, wij passen het menu aan.

Wij serveren meer dan 50 soorten wijn!

Door ons uniek bewaarsysteem zijn deze ook allemaal per glas verkrijgbaar.

A LA CARTE

VOORGERECHTEN

  • First Bites - Oester € 4,25

    Zeeuwse Oester Natuur • prijs per stuk

  • First Bites - Jamon Duroc € 12,50

    Bordje dun gesneden Duroc ham • Fingerfood voor 2 personen

  • First Bites - Scampi Tempura € 3

    Pittige Dip • prijs per stuk

  • Carpaccio € 23

    gerijpt Runds • Reypenaer

  • Steak Tartaar € 23

    Klassiek

  • Vitello Tonato € 23

    Kalfs • Tonijn

  • Gravad Lax "Zalm" € 24,50

    zure Room • Waterkers

  • Coquilles € 26

    Beurre Blanc • Kataïfi • Paddestoelen

  • Garnaalkroketten € 23

    Peterselie • Ei • Tartaar

  • Zeeuwse Oesters € 24 / 36

    Oesters Natuur • Prijs 6 stuks / Prijs 9 stuks

HOOFDGERECHTEN

  • Sliptong € 34

    Meunière • Cresson • Tartaar

  • Zeebaars € 35

    Prei • Kruidensaus

  • Coquilles € 35

    Beurre Blanc • Kataïfi • Paddestoelen

  • Zeeuwse Oesters € 24 / 36

    Oesters Natuur • Prijs per 6 stuks / Prijs per 9 stuks

  • Filet Pure € 41

    warme Groenten • Kalfsjus of Béarnaise

  • Kalfszwezerik € 44

    Wintergroenten • Kalfsjus optie Kreeftenvlees - Béarnaise + 10 euro

  • Waterzooi € 29,5

    Hoevekip • Waterkersolie

  • Boederijhert € 38

    Tarte Tatin van Witloof • Crème van Pastinaak • Spruitjes • Honingmosterdsaus

Dit is een tarief alles inbegrepen (aardappelbereiding, sauzen, groenten).

vegetarisch

VOOR/hoofdGERECHTEN

  • Dry-aged Rode Biet € 19 / €26

    Tête de Moine • Sorghum

  • Wortel € 19 / € 26

    Tartaar & Flan • Curry

  • Tarte Tatin van Witloof € 19 / € 26

    Roquefort • Veenbessen

  • Rosti van Knolselder & Aardappel € 19 / € 26

    Spinazie • Mosterdsaus

nagerechten

  • Dulce de Leche € 15

    Banaan • Ijs

  • Dame Blanche € 14

    Klassiek

  • Sabayon € 16

    Butterscotch Likeur • Vanille Ijs

  • Moelleux € 16

    Chocolade • Vanille Ijs

  • 100% Cheese € 16

    garnituren