LUNCHMENU
Wij lichten ons lunchmenu graag toe
VOORGERECHT
HOOFDGERECHT
ZOETE AFSLUITER
Nobilis lunch menu • 39 euro
Verkrijgbaar in vegetarische variant
het lunchmenu wordt niet op zondag geserveerd
MENU
Gravad Lax “Zalm” • zure Room • Waterkers
* Ravioli • Pulled Pork • saus met Citroentijm
** Zeebaars • Prei • Kruidensaus
*** Kwartel • Chiconettes • Muskaatdruif
Boerderijhert • Crème Pastinaak • Spruitjes • Honingmosterdsaus
Dulce de Leche • Banaan • Ijs
drie gangen menu • 52 euro
* vier gangen menu • 65 euro
** vijf gangen menu • 75 euro
*** zes gangen menu • 85 euro
kaas ipv dessert • + 8 euro
Verkrijgbaar in vegetarische variant
Liever menu met enkel vlees of enkel vis, geen probleem, wij passen het menu aan.
Wij serveren meer dan 50 soorten wijn!
Door ons uniek bewaarsysteem zijn deze ook allemaal per glas verkrijgbaar.
A LA CARTE
VOORGERECHTEN
-
First Bites - Oester € 4,25
Zeeuwse Oester Natuur • prijs per stuk
-
First Bites - Jamon Duroc € 12,50
Bordje dun gesneden Duroc ham • Fingerfood voor 2 personen
-
First Bites - Scampi Tempura € 3
Pittige Dip • prijs per stuk
-
Carpaccio € 23
gerijpt Runds • Reypenaer
-
Steak Tartaar € 23
Klassiek
-
Vitello Tonato € 23
Kalfs • Tonijn
-
Gravad Lax "Zalm" € 24,50
zure Room • Waterkers
-
Coquilles € 26
Beurre Blanc • Kataïfi • Paddestoelen
-
Garnaalkroketten € 23
Peterselie • Ei • Tartaar
-
Zeeuwse Oesters € 24 / 36
Oesters Natuur • Prijs 6 stuks / Prijs 9 stuks
HOOFDGERECHTEN
-
Sliptong € 34
Meunière • Cresson • Tartaar
-
Zeebaars € 35
Prei • Kruidensaus
-
Coquilles € 35
Beurre Blanc • Kataïfi • Paddestoelen
-
Zeeuwse Oesters € 24 / 36
Oesters Natuur • Prijs per 6 stuks / Prijs per 9 stuks
-
Filet Pure € 41
warme Groenten • Kalfsjus of Béarnaise
-
Kalfszwezerik € 44
Wintergroenten • Kalfsjus optie Kreeftenvlees - Béarnaise + 10 euro
-
Waterzooi € 29,5
Hoevekip • Waterkersolie
-
Boederijhert € 38
Tarte Tatin van Witloof • Crème van Pastinaak • Spruitjes • Honingmosterdsaus
Dit is een tarief alles inbegrepen (aardappelbereiding, sauzen, groenten).
vegetarisch
VOOR/hoofdGERECHTEN
-
Dry-aged Rode Biet € 19 / €26
Tête de Moine • Sorghum
-
Wortel € 19 / € 26
Tartaar & Flan • Curry
-
Tarte Tatin van Witloof € 19 / € 26
Roquefort • Veenbessen
-
Rosti van Knolselder & Aardappel € 19 / € 26
Spinazie • Mosterdsaus
nagerechten
-
Dulce de Leche € 15
Banaan • Ijs
-
Dame Blanche € 14
Klassiek
-
Sabayon € 16
Butterscotch Likeur • Vanille Ijs
-
Moelleux € 16
Chocolade • Vanille Ijs
-
100% Cheese € 16
garnituren